TIL TOPPS

I dag var det igjen tid for litt konkurrering. Jeg deltok på Tysåsen rundt, et løp som er 12 kilometer langt. Etter gårsdagens Olaheiløp var beina seige og tunge, men i det startskuddet gikk var det bare å sette fart. Etter 44 minutter passerte jeg målstreken som nummer 1. Jeg klarte å holde et godt tempo fra start til mål og vant med rundt 1 minutt og 30 sekunder. Dette er også en del av forberedelsene mine frem mot IM Barcelona. 

Sommerfuglene i magen blir bare fler og fler, og jeg  gleder meg masse til dagen som nå bare er tre og en halv uke unna.Steinar (The Machine) fra Arendal Triathlon var også med på dagens løp og fullførte med stil. Her koser han seg med en velfortjent kaffetår og kake :)


SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits