TESTING AV TREK STISYKLER

God dag godtfolk. Det var litt surt at jeg måtte droppe dagens Oslo Maraton. Men selv om ikke jeg løper i år er det allikavel mange kjente sprekinger som har strevet seg gjennom 10, 21 og 42 kilometer. Det er også personer jeg tidligere har trent som i dag gjennomfører sin første maratondistanse. Jeg må si at dette er det stor respekt over og jeg er kjempestolt av dere.

Jeg på den andre siden var i dag med Sykkelproffen og testet noen av deres kule stisykler. De hadde med seg omkring 15 sykler og her kunne man prøve så mye man ville. Vi ble også tatt med på en skikkelig sykkelrunde der vi fikk utfordret oss på alt stisykling har å by på. 

Personen som ledet min gruppe rundt denne flotte løypen var personen som har laget løypa til ultrabirken, Aksel Selmer. I løpet av de 45 minuttene vi var ute og syklet fikk denne mannen meg til å jobbe utenfor min komfortsone en rekke ganger. 

Siden jeg tidligere ikke har syklet noe sti kjente jeg det var noe jeg ikke var serlig god i, men det kom seg etterhvert som jeg koblet ut all tenking og økte farten. De 45 minuttene var over på et blunk og plutselig var vi tilbake der vi startet. Her ventet det boller, brus, bamsemums og dumle.

Kule sykler, brus og bamsemums ! lørdagen kunne ikke vært bedre ! :D

 gjennom 


SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits