DE SISTE FORBEREDELSENE

Nå er ekstrembolktreningen over og min siste forberedelsesperiode er nå godt påbegynt. Etter all den harde treningen jeg har vært gjennom, kjenner jeg nå at kroppen er bra nedbrutt og jeg er sliten. Det er akkurat slik det skal være på nåværende tidspunkt. I tiden fremover kommer jeg til å ha fokus på å bygge meg opp igjen til en toppform. Derfor er jeg nå i en treningsperioden som for det meste består av rolige trningsøkter i sone 1 og 2.

I tilegg til denne rolige treningen, vil det også være veldig viktig med hva jeg putter i meg av næring og væske. Jeg kommer nå til å fylle på med karbohydrater, mineraler og salter slik at kroppen er fit for fight når konkurransedagen kommer.

Søvn kommer også til å bli prioritert nå i perioden fremover. Dette er et punkt jeg er svært dårlig på. Men jeg er så heldig å ha en kjæreste som legger seg 22.00 - 22.30 hver dag og da ender det som regel med at jeg også følger på. 

Nå er det bare en uke til jeg reiser nedover til Barcelona og formen virker på nåværende tidspunkt akkurat slik den skal. Heng dere på og følg med på mine siste forberedelsesdagene. Jeg skal holde dere oppdatert på hva jeg gjør fra dag til dag denne siste perioden.

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits