BLI VAKKER, SIER JEG BARE

Etter jeg så min kjæreste bestille hårprodukter fra Blivakker.no , ble jeg også litt nysgjerrig på hva denne siden hadde. Jeg hadde jo hørt om siden før, men trodde i utgangspunktet at dette var en side jenter kunne handle kosmetikk og andre jenteprodukter. 

Da jeg fikk kikket litt på siden så jeg plutselig en rekke herreprodukter dukket opp, og ble veldig interessert i hva de hadde. For å gjøre en lang historie kort, endte det opp med at jeg også bestillte noen produkter fra siden. 

I dag lå pakken i postkassa og jeg må si jeg ble litt rød da jeg gikk inn døra med en hvit og rosa pakkeeske fra Blivakker.no.

Denne siden er fantastisk å handle på dersom du ønsker deg gode produkter til en billig penge, og leveransetiden er sykt kort. Det tok bare to dager før jeg hadde pakka liggenes i postkassa. Le de som vil. Tester du det ut selv kommer du til å bli overrasket, og plutselig sitter du selv med en hvit og rosa pakke  fra Blivakker i fanget ;) SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits