JEG ER KLIN GAL

Det hele startet med at jeg skulle hjem til Arendal en tur for å få lånt en sykkelkoffert til Barcelonaturen, men turen hjem ble mer enn som så. Etter at jeg hadde hentet kofferten  tok jeg meg like så godt en liten svipptur gjennom Arendal by, hvor jeg  kom over en butikk som hadde kameraet jeg i lang tid har ønsket meg. Etter litt tid i tenkeboksen endte det med kjøp, så nå er jeg klar for å ta en haug med bilder i Barcelona.

Da sykkelkoffert og kamera var pakket ned , fikk jeg tilbud av min kjære mor å bli kjørt hjem til Kristiansand. Dette var jo et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, grunnet tanken over drasset med den store sykkelkofferten. 

Vi kom omsider frem til Kristiansand og tok en titt på Sandens. Her så vi en butikk som hadde den nye iPhone 6 til utstilling i butikk. Vi gikk inn og kikket, og tror du ikke jeg også gikk til kjøp av denne magiske dupeditten også, noe som passet fint med tanke på min "gamle" telefon som nå synger på det siste verset.

Herregud som det har gått unna i dag, jeg har nesten ikke rukket å spise. Så nå ser jeg frem til en fantastisk kveld med tv og verdens beste pizza  (kjærestens hjemmelagde) !

Ha en flott kveld !

SJALABAIS 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits