BIKEBOX COMPLICATION

For noen timer siden begynte jeg med klargjøringen og pakkingen til morgendagens tur til Barcelona. Den siste vasken med tøy ble satt på og baggen ble satt frem, men først var det tid for å pakke ned temposykkelen i bikeboxen. Det var noe som viste seg å være mer komplisert enn først tenkt. Først brukte jeg en times tid på å skru sykkelen fra hver hverandre, for så å håpe på at den passet i bikeboxen. Det var vanskelig å plasere sykkelen i boksen, på en eller annen måte ble det aldri plass. 

Da passet det bra at jeg og Kristina Andersen dagen før hadde avtalt å løpe på kveldingen. Vi gjennomførte en flott løpeøkt i Kristinas faste løpeløype. Da løpeturen var vel overstått skulle jeg igjen prøve meg opp mot bikeboxen. Nå hadde jeg hellet på min side og fikk til slutt lukket den. Det må nok ha vært løpeturen ;)

Nå er jeg veldig klar for senga og i morgen fortsetter siste innspurt av pakkingen og den spennende mot det store utland og IronMan Barcelona !

FØLG MED !!!SJALABAIS

2 kommentarer

Edle

30.09.2014 kl.21:43

Masse lykke til!!!!

01.10.2014 kl.07:09

Hehe kul koffert :D Lykke til kompiss :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits