Første dag i Spania

Det var deilig å endelig være i Spania og flyturen tok skikkelig på. I dag våknet jeg ikke før klokken var halv tolv. Vært ute var allerede da helt fantastisk, 25 greder og strålende sol. Det meste av dagen har gått med til å sette sammen temposykkelen og få en privat omvisning i byen han bor i (Cardedeu). 

Cardedeu er en fantastisk liten plass 30 minutter utenfor Barcelona og ligger kjempebra plassert med tanke på IronMan som om tre dager går av stabelen i byen Calella. 

I morgen skal vi av gårde for å se om vi kan finne litt snacks til sykkelen få på plass litt drikkesystem. Det blir også en liten test av sykkelen for å se om alt er skrudd riktig på plass, så følg med ;)

Litt kjedelig bilde i dag, men jeg lover dere mange flotte bilder de neste dagene ;)SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits