UTPAKKING, LØPING OG KJØPING

Dagen startet med at jeg fikk mitt eget klasskap og beskjed om å pakke ut fra baggen og inn i skapet. Da jeg begynte utpakkingen viste det seg at jeg hadde med meg noen ting som vakte stor interesse hos min venn (Joan) sine foreldre. Det var vel tempohjelmen som vekket størst oppmerksomhet og ble testet ut av faren i huset.

Klokka var rundt 08.00 da jeg og Joan reiste ut av huset for å ha en rolig 45 minutters løpetur. Siden løpeturen var i et rolig og behagelig tempo, var det en perfekt anledning til å nyte de spanske omgivelsene. 

Litt senere på dagen var vi på besøk i en naboby. Her skulle jeg innom en triathlonbutikk for å skaffe meg drikkesystem til skykkelen og litt andre småsaker til søndagens dyst. Jeg merker at jeg det er litt vanskelig å holde seg til det strikte forberedelsesopplegget jeg har før denne konkurransen.  Jeg må forholde meg til mat, drikke, søvn og trening på en helt spesiell måte.

Men om to dager er konkurransen over og jeg gleder meg masse til å endelig ta en skikkelig ferie der jeg kan nyte alt spania har å by på av mat og drikke :)

Sanitas.no  har vært så snille å sendt med meg noe flott treningstøy til Barcelona. Så alt jeg har på meg fra Under Armour er fra dem. 

SJALABAIS

Én kommentar

Jørn Larsen

04.10.2014 kl.14:37

Spania har virkelig mye å by på !

Stick to the program! og gjør et bra Iron Man!

Gledes til å se resultatet!!!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits