EN LITEN DAGSTUR

Dagen begynte med frokost som her nede består av lyst brød, muffins og sjokoladedonut. Etter noe jeg mener er en perfekt frokost, skulle vi ta turen til en fjelltopp i nærheten slik at jeg fikk en panoramautsikt over store deler av området jeg nå besøker. 

Vi kjørte opp små kronglete veier i nesten en time før vi plutselig hørte at noe var galt med bilen. Vi gikk ut for å sjekke men kunne ikke finne noe med det første. Vi satte oss inn i bilen igjen og fortsatte, nå var lyden enda høyere. Vi stoppet bilen atter en gang og gikk ut. Denne gangen så vi at det var hjulet som hadde fått seg et par dype flenger og gummien var løs. Vi måtte derfor snu og kjøre 25 minutter tilbake for å skifte hjul.

Etter en liten pitstopp insisterte Joan på at vi atter en gang skulle ta turen opp igjen, og denne gangen kom vi oss helt opp. Det var en fantastisk panoramautsikt som absolut var verdt turen. 

Vi måtte selvsagt også ta noen flotte bilder :D

 SJALABAIS

2 kommentarer

emilie

09.10.2014 kl.22:26

Hei! Kan du skrive litt om hvordan kroppen og bena var etter løpet, og hvordan det har føltes dagene etter? Hvor lang tid tenker du å vente før du begynner så smått å trene igjen?:D

Kjempeprestasjon, gratulerer!

Sondre

10.10.2014 kl.21:42

emilie: Heisann :) Det skal jeg selvsagt få gjort . Vil komme ila neste uke tenker jeg ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits