BESØK I BARCELONA BY

Dagen begynte med den fantastiske frokosten jeg har fortalt om tidligere, lyst brød og donut med sjokolade. Synes fortsatt ikke dette er så aller verst, men må innrømme at jeg til tider savner Tonjes hjemmelagde brød. 

Men nok om frokosten. I dag reiste vi inn til selve Barcelona for å ta en skikkelig titt på denne flotte byen. Med bygninger i en romanic stilart kan man lett si at denne byen er noe for seg selv, og jo mer jeg så av den , desto mer imponert ble jeg. 

Hele åtte timer var vi i Barcelona og da vi satt på toget hjemmover duppet både jeg og Joan av. Heldigvis våknet vi akkurat tids nok til å hoppe av på riktig stasjon. Nå skal vi til å spise middag som i dag er pizza fra den lokale pizzerian. 

Ha en flott lørdagskveld alle dere lesere ;)
SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits