BOOM

Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen grytidlig, for så å rese ned på Solsiden for en god treningsøkt og deretter få servert frokosten av sjefen sjøl ?

Jeg har i noen dager nå vurdert å stå opp tidlig for å få inn en treningsøkt før frokost, men det faktumet at sengen stadig vekk er mer fristene har spolert for de planene.

I dag klarte jeg faktisk å bryte denne bariæren (frokosten fristet). Jeg våknet kl. 06.00, var på plass på Solsiden kl. 06.30 og kjørte en knallbra økt som i all hovedsak hadde fokus på power i beina. Treningskonseptet med å opparbeide seg slik power er et konsept jeg har bestemt meg for å følge frem mot neste sesong sammen med to andre fokusområder som jeg kommer tilbake til senere. Hensikten med at power skal bli en del av treningen min er fordi det direkte kan relateres til forbedringer på sykkel, da i den forstand at jeg kan klare å pushe mer watt på en like høy eller høyere frekvens enn det jeg gjør nå.

Powerøkta jeg foreløpig kjører består av fem øvelser som tilsammen utgjør store deler av underekstrimiteten (hofte og ned).

1. Markløft  (3 set 3-5 rep)

2. Knebøy (3 set 3-5 rep)

3. Beinpress (3 set 3-5 rep)

4. Frontbøy (3 set 3-5 rep)

5. Tåhev (3 set 3-5 rep)

Som sagt er dette bare en testing av en rekke øvelser som dekker store deler av underektrimiteten og jeg kjenner alt nå å kjenne at beina har fått skikkelig juling. Test ut økta da vel og se hvordan dine bein takler det dagene etter. PS: Teknikk er viktig så få den inn før du pøser på med vekt ;)

Sanitas.no er importører av Under Armour her i Norge og de har vært så snille å vært med å støtte meg som utøver. Under Armour er et merke av svært høy kvalitet som er spesiallaget for en aktiv hverdag. Ta en titt innom siden og bli fristet ;)SJALABAISÉn kommentar

Stine Tokle

17.10.2014 kl.20:20

Looking good! ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits