FOR EN DAG

Denne dagen har vært helt konge når det kommer til treningsfronten. Dagen begynte med at jeg, Jonatan og Tonje hadde oss en skikkelig bra Crossfit økt som besto av 10 runder av 10 repetisjoner med push-ups, markløft, kettlebell swing, press og pull-ups. Jeg må si jeg var kjempeimponert over dem begge. 

Litt senere på dagen skulle jeg ut og løpe 30 km med Kristiansand løpeklubb, men da jeg møtte opp var det ingen der. Jeg ventet i en hel halvtime men heller ikke da hadde det kommet noen. Jeg kan jo ikke bare surmule over det og gå hjem, så jeg satt i gang på turen selv. Jeg klarte til og med å løpe litt feil, så da jeg falt inn døra hjemme hadde jeg løpt nesten 37 km.

UnderArmour vest og genser er fra Sanitas.no

Nå har Tonje mekket taco og vin til middag, så det skal smake ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits