MONDAY IS FUNDAY

I dag startet dagen med en fantastisk forelesning med Øystein Sylta. For de som ikke vet hvem dette er, er han en av norges beste løpere/hinderløpere. I 2009 klarte han B-kravet til VM, men ble ikke sendt grunnet det var en annen person med litt bedre tid. Det Øystein foreleste om i dag omhandlet intensitets- og varighetskomplekset innen utholdenhetsidrett og var en forelesning som for meg var veldig aktuell og interessant.

Etter denne fantastiske forelesninga hadde jeg bare knappe 40 minutter til å ta meg en treningsøkt før jobb. Derfor valgte jeg å kjøre en 4 x 8 minutters intervall med 2 min pause mellom hvert drag. 

For dere lesere som ønsker å gjennomføre en intervalløkt i løpet av uka er denne absolutt å anbefale. Se gjerne på dette som en utfordring ;)

Lykke til

SJALABAIS
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits