HELVETESUKA MED AKTIV EINDOM

Denne uka har jeg fått lov til å være med på et skikkelig artig prosjekt med Aktiv Eindom her i Kristiansand. Med utgangspunkt i boken Helvetesuka av Eirik Bertrand Larssen skulle de leve en uke der fysisk aktivet, jobb, søvn, reduksjon av sosiale medier og ikke minst utfordringer av sin egen komfortsone skulle være i fokus.

Jeg var så heldig å få lov til å hjelpe denne gjengen med det fysiske og det som dreide seg om komfortsona i denne perioden. I begynnelsen av uka satte jeg i gang med å lage opplegget denne gjengen skulle gjennom og jeg satt da med en følelse av at planen kanskje var litt på kanten drøy å kjøre på denne gruppen. Etter en god samtale men sjefen fant vi ut av at opplegget skulle bli et faktum. Med øvelser som burpees, push-ups, løping m/vekt, suicide run, og noe som kan ligne AG gym ble disse dagene både utfordrende fysisk og mentalt. 

I dag var deres siste dag med meg og i den anledning hadde jeg tatt med en ekstra utfordring. Halvveis i økta skulle deltakerene nemlig vasse ut i sjøen og løpe med høye kneløft. Med 5 grader i luften og ikke så ulikt i vannet ble dette en kald opplevelse som satte preg på resten av økta.

Det har vært en kjempe uke og jeg må si det er respekt over det disse personene gjennomgår. Et utsagn Alex (ved siden av meg) sa til meg sitter nå innprintet i mitt hode: "Små endringer i hverdagen vil kunne bli store på sikt." Jeg tror han har et meget godt poeng her.

 

Disse dagene har også vært veldig lærerike for min del også. Alex utfordret meg nemlig med på et radiointervju med Radio Sør der de snakket om dette prosjektet. Dersom du har lyst til å høre hvordan det gikk er det bare å klikke HER.

Jeg har også lyst til å utfordre dere lesere litt. Hva kan være din lille endring i hverdagen ?

UnderArmour genser fra Sanitas.no & tights fra Wristcounter.no

SJALABAIS

Én kommentar

Alex Modahl

28.10.2014 kl.13:32

En fantastisk utfordrende og krevende prestasjonsuke - Helvetesuken i regi av Bertrand Larsen er gjennømført med stil. Sondre var en viktig bidragsyter i forbindelse med gjennomføringen av de fysiske elementene i uken.

Vi i Aktiv eiendomsmegling Kristiansand gir Sondre de beste anbefalinger som Personlig Trener.

Mvh

Alex Modahl

Daglig leder Aktiv Krs.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits