KONKURRANSE - FEEL FRESH

For meg som er en aktiv person synes jeg det er viktig med kroppshygiene og hvordan man lukter. Hva er vel ikke verre enn lukten av gammel treningssvette. De siste ukene har jeg testet ut tre showergels fra Nivea og fått lov til å kjøre en konkurranse der en heldig leser kan vinne disse tre produktene.

Nivea pure fresh: Dette er den gelen jeg starter dagen med. Den har en frisk lukt som lett får meg til å føle meg fresh på morgenkvisten. Det er den eneste gelen jeg har testet ut som både er for kvinner og menn. 

Nivea men sensitive: Dette er en fantastisk gel som både er for kropp, fjes og hår. For meg som gutt/mann synes jeg det med en egen shampoo og en egen kroppssåpe er bortkastet tid og setter derfor stor pris på denne som det bare er å lasse på med for så å fordele på hele kroppen. Denne gelen bruker jeg ofte før jeg skal legge meg.

Nivea men energy: Med en ekstremt frisk lukt og farge (blågrønn) er denne gelen en energikilde i seg selv. Denne bruker jeg etter hver treningsøkt og jeg har den med meg uansett hvor det skulle være. Man vet jo aldri når man får tid til en treningsøkt. Gelen kan som nivea men sensitive brukes både på kroppen, i fjeset og i håret.Konkurransen går ut på følgende: Hvilken av gelene tror du er min favoritt ?

Konkurransen avsluttes søndag om en uke ;) 

PS: Del gjerne linken dersom du kjenner noen som ville hatt eller burde bruke disse produktene, og husk at dette er flotte gaver som en hver gutt/mann ville satt pris på ;)

Én kommentar

Tonje

25.10.2014 kl.14:52

Jeg tipper Energy. Det må vel være typisk deg! :-)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits