FÅ 20 % HOS SANITAS OG UNDER ARMOUR

For noen år tilbake var jeg i Las Vegas og besøkte min lillesøster som på daværende tidspunkt var på utveksling. Jeg og min søster er ganske så likesinnede og deler samme lidenskap for trening og treningsklær. For å gjøre en lang historie kort ble jeg introdusert for et klesmerke jeg tidligere aldri hadde hørt om. Jeg kjøpte meg med tights, shorts og en overdel som jeg skulle teste ut når jeg senere skulle tilbake til Norge. 

Merket var Under Armour, og fra første stund ble jeg forelsket i merket. Tightsen ble brukt til den bokstavelig talt revnet og overdelen ble kastet av min mor på grunn av for vond lukt. 

Problemet jeg hadde var at treningstøyet var vannskelig å erstatte. Det fantes nemlig ingen levrandører eller sportsbutikker som solgte merket i Norge. Men det var inntil for noen uker tilbake. 

Jeg var så heldig å få telenfon fra Sanitas, som er en bedrift som driver salg av dette fantastiske merket ,og de var interesserte i å ha et sammarbeid med meg.  Da samarbeidsavatalen var i boks var det "hæla i taket og tenna i tapeten", for denne karen. De sendte meg litt tøy som jeg kunne trene i, og siden har den eneste utfordringen vært å ha rent tøy til en hver treningsøkt ;)

I tilegg til at jeg får noen goder av dem, fikk jeg også lov til å dele litt med dere lesere. Dersom dere bruker rabattkoden sondre20 vil dere få 20 % på alt dere kjøper på siden.  

Dersom dere aldri har hørt om merket anbefaler jeg det på det sterkeste og dersom du har testet det før er det bare å slå seg løs på siden. 

Under kan dere se noen fristelser de kan tilby i sin nettbutikk sanitas.no. Sjekk det ut da vel ;)
SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits