JULEBAKST ALA IRONDAD

I går fikk jeg en herlig pakke i posten av min far. I utgangspunktet trodde jeg det var et sett med sykkelpedaler jeg hadde bestillt for en tid tilbake, men da jeg åpnet pakken måtte jeg le høyt.

Pappa hadde nemlig funnet frem kreativiteten og begynt med julebaksten og sendt meg 12 flotte kakemenn. Men han hadde byttet ut den tradisjonelle nisse, engel og juletrestilen med noe som han mente passet meg bedre, nemlig IronMan - stil. Her kan dere se noen herlige bilder.I morgen skal jeg på nyåpningen av RIPPED i Arendal. Kom innom du også og gjør en god handel hos Rami mellom kl. 11 og 17 , og dersom du ikke har mulighet kan du sjekke ut RIPPED.NO.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits