ÅPNINGEN AV RIPPED ARENDAL

Da en kompis av meg skulle åpne en ny treningsbutikk i Arendal måtte jeg selvsagt hjemmom og kikke. Butikken var full av kvalitetsprodukter beregnet for styrke og utholdenhet, pluss en rekke kult treningstøy. 

Gjennom åpningsdagen var det mange nysgjerrige mennesker som tok turen innom for enten et kjøp eller bare for en liten titt. Det var mange som hadde spørsmål rundt trening og kosthold og sjefen selv (Rami), delte mer enn gjerne råd og tips.

Alle som var innom på åpningsdagen fikk også en god smaksprøve på RIPPED `s spesialsmoothie, noe som virkelig falt i smak for både voksne og barn. 

Da det var lunsjtid hadde Rami gjort klar til karboloading og hadde kjøpt inn fantastisk pizza fra peppes pizza. Etter lunsj var det fortsatt noen timer med treningsglade kunder som kom innom for å oppgradere sin treningsgarderobe eller suplere med litt kosttilskudd.. 

Under kan dere se noen utvalgte bilder fra dagen, både av et lite utvalg av treningstøyet og kosttilskuddet RIPPED kan by på.

 

Jeg må avslutte dette innlegget med dette fantastiske bildet. Dette er en av karene dere kan se bak kassa på RIPPED. Han har testet alt av tights i butikken og falt pladask for denne jentetightsen. Så uansett om du er en jente eller gutt på jakt etter tights eller treningstøy er det bare å spørre han, for alt er prøvd ut ;)

Gratulerer så mye med en kjempebutikk Rami ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits