TO HELL AND BACK

Nå er jeg kommet godt i gang med med min nye treningsrutine og noe som står på planen er økten som inneholder 4 intervalldrag av 8 minutter. I dag kjørte jeg den slik at på drag 1 og 3 kjørte jeg flatt på mølla med en snittfart på rundt 17 km/t. Drag 2 og 4 besto av 8 min trappeløp med en 10 kilos vektvest. Mellom hvert drag hadde jeg 2 minutters pause. 

Bare to timer etter denne økta var det klart for å kjøre en knallhard spinningsøkt med flere andre sprekinger. I dag var det tempodrag på menyen. Jeg må si jeg er veldig imponert over alle de andre flotte menneskene som var med på økta. 50 minutter med knallhøy intensitet er ikke bare, bare. 

Nå er kroppen min helt kjørt og jeg skal slå meg ned på sofaen og slappe godt av.

Nå er også vinneren av Nivea konkurransen kåret og vil bli kontaktet i løpet av kort tid :) SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits