RUSHFIT

Til tid og annen blir vi kolegaer her på Solsiden enige om å trene sammen / lære litt av hverandre. Da er det slik at en tar på seg ansvaret for å kjøre økta mens vi andre henger oss på. Dette er rett og slett for å utvide øvelsesbanken vår, og siden alle har forskjellige bakgrunner blir alltid øktene både utfordrene og ikke mins lærerike. I tillegg til dette er slike ting også sosiale. 

I dag var det Alejandro som sto ansvarlig for økta. Vi skulle gjennom et nytt program han har begynt å se på, nemlig RushFit. Her kjørte vi i da totalt 24 øvelser fordelt på 8 forskjellige runder. Hver runde skulle igjen gjennomføres to ganger av 1 minutt arbeid og 15 sekunder pause. Til sammen førte dette til en treningsøkt som varte i nesten 1 time og 10 minutter.  

Her er noen bilder både under og etter økta ;)

Tøyet jeg trente med i dag var selvsagt fra Sanitas.no. Dersom du vil handle på denne siden kan du bruke koden: sondre20 og dermed få 20 % ;)

SJALABAIS
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits