RUN AND BIKE DAY

Som en fast rutine har jeg ukas første 4 x 8 min intervall økt på mandagen. I dag ble dragene gjennomført på 17 km/t med 0 % stigning. Mellom hvert drag hadde jeg to minutter aktiv pause. 

Etter økta var det klart for skole og et fire timers kjempeinteressant foredrag om idrett og spiseforstyrrelser. Grunnen til at dette interesserer meg er fordi jeg vet at det innen toppidretten (da spesielt innen utholdenhet) er mange som sliter med dette, og at jeg kan være med på å forebygge eller hjelpe slike utøvere motiverer meg.

Senere på ettermiddagen var det igjen klart for en ny intervalløkt. Nå var det intervallspinning på Solsiden med 14 andre fantastiske mennesker. 

Nå er det 71 grader nord på tv-skjermen før jeg hopper i loppekassa ;)


SJALABAIS 

2 kommentarer

fitliving

10.11.2014 kl.21:24

Super bra time i dag :D Takk for at du har fått meg til å like spinning igjen :D

Sondre

16.11.2014 kl.19:32

fitliving: Tusen takk for det :) Fantastisk gøy det er å høre at du har fanget opp interessen for spinning igjen ;) Gleder meg til enda flere i fremtiden ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits