NOEN SKJØNNER IKKE HVORFOR DETTE ER EN AV MINE STØRSTE DRØMMER

I mange år har det å kjøre en full IronMan vært mitt største mål. Parallelt med dette har jeg også hatt et stort ønske om å få lov til å delta på Norseman Extreme Triathlon. Det som er dumt er at det bare er loddtrekning om hvem som får være med og pågangen av utøvere som vil delta stiger år for år. I fjor var det rundt 1/16 sjanse for å få plass og jeg fikk desverre ikke deltatt. 

Mange mener at det jeg driver på med er på kanten til ekstremt. Ja kanskje det, men det å kjenne at jeg mestrer tøffere og tøffere utfordringer er noe som gir meg voldsomt glede og motivasjon.

Eksempelvis da jeg gjennomførte min første fulldistanse IronMan for knappe 1 måned siden. Følelsen jeg fikk da jeg løp inn mot mål og både barn og voksene så på deg som en superhelt og ville ha high-fives. Det var magisk i seg selv. Men den følelsen når man krysset målstreken etter nesten 11 timer med intensivt arbeid og stor konsentrasjon var helt ubeskrivelig. Jeg sutrer som en liten unge, uten helt å skjønne hvorfor. Men da jeg fikk kommet meg litt å skjønne hvorfor. Jeg har akkurat gjennomført noe av det drøyeste som går ann å gjennomføre innen idrett og er offesielt stemplet som en av verdens hardeste typer ;)

Det er derfor mitt neste mål er Norseman Extreme Triathlon. Jeg vil presse kroppen ett hakk videre og vise at IronMan bare er en start på et større eventyr og det er akkurat følelsen jeg får når jeg har gjennomført som gjør til at dette er noen så store drømmer for meg.

Under er to filmer som gjorde meg inspirert og fightingklar for Norseman. Bruk 20 minutter av din fritid og se dem selv, og kjenn hvordan de både motiverer og inspirerer ;)

ixQWxEwml5g

 SJALABAIS
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits