HVA TENKER DU OM Å TRENE BARBEINT ?

God fredag godtfolk. I godt og vel tre år har jeg nå brukt fivefingers som en del av mitt treningsutstyr. Skoene bruker jeg primært for å forbedre min forfotløping. Sekundært bruker jeg de til å styrke ankel og leggmuskulatur i håp om å minske sjansene for skade i disse områdene.

Selv om det først og fremst er på løpeøktene mine jeg tar skoene i bruk, synes jeg også at de er helt fantastiske å bruke når jeg kjører styrke - og spenst trening. Man får perfekt kontakt med bakken, noe som igjen kan føre til en økt muskelaktivering og en forbedret teknikk.

Nylig fikk jeg et nytt par av sjefen min på Solsiden som jeg skulle begynne å bruke som jobbsko. Jeg måtte bare plukke meg ut et par jeg ville ha. For de som kjenner meg, liker jeg alt som er "knæsjt." Grunnen er selvsagt fordi da blir jeg lagt merke til, #oppmerksomhetssyk ;)

Så hvilken farge tror dere jeg valgte på skoene ?

Hva synes dere om de nye jobbskoene mine ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits