KONKURRANSEDAG

I dag begynte jeg dagen med å delta på et motbakkeløp her i Kristiansand (Kristiansands bratteste). Løpet var lagt opp slik at man skulle løpe opp en bakke på 370 m der det var hele 70 høydemeter i forskjell . For meg som er best på langdistanse var dette ikke min opptimale løype, men tenkte at det var veldig bra fartstrening. 

Tross surt vær og glatt underlag var jeg veldig fornøyd med løpet mitt. Resultatene er foreløpig ikke kommet ut, men i følge mine beregninger ble det en 2. plass bak Vidar-løperen Eirik Gramstad. Mer om resultatene + bilder kommer om et par dager ;)

Kjæresten er reist på jentekveld, så da benytter jeg anledningen til å lage meg en ekstra god middag, spise godterier og se en skikkelig guttefilm ;)


Hva for aktiviteter har dere lesere gjort i dag da ? 

2 kommentarer

Synøve

15.11.2014 kl.21:15

æ har trent crossfit :D

Sondre

16.11.2014 kl.19:33

Synøve: Høres bra ut Synøve :D Lille maskin ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits