HOVE TRI BILLETT SIKRET

I går åpnet påmeldingen til Hove Tri og fra tidligere erfaringer vet jeg at det er lurt å sitte klar med all informasjon og bare trykke deltar så fort påmeldingen åpner. Jeg var selvsagt av gårde og løp Kristiansands bratteste, men min kjære var så snill at hun tok en pause i all eksamenslesingen for å sitte klar og melde meg på. 

Klokken 12.01 fikk jeg en melding fra Tonje om at jeg harved var påmeldt Hove Tri sin lange løype den 13. juni 2015.

Denne lokale konkurransen vil være et av mine høydepunkt for neste sesong og det er selvsagt fordi jeg da er på hjemmebane. Jeg skal gjøre alt for å være i toppform til denne konkurransen.

Uansett om du skal delta eller ikke denne datoen så kan jeg anbefale å ta turen ut til Hove og se på alle de spreke menneskene som skal slite seg gjennom barnetriathlonet, sprinten eller den lange løypa. 

Sjekk ut filmenHER.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits