WORK HARD

Nå nærmer eksamen seg med stormskritt og da går selvsagt mye av dagene til forberedelser. Det er hardt når man også skal klare å jobbe og trene i tilegg, men vil man, så får man det som oftest til å gå opp. 

Dagen idag startet kl. 08.00 med en overgangsøkt på sykkel (20 km) og løp (5 km), samt 50 x dips, 50 x pull - ups og 50 x push - ups. Etter dette var det klart for noen gode timer med studering. Jeg satt på noe behagelig lesemusikk og prøvde å konsentrere meg i metodefaget. 

Etter fire timer med effektiv lesing var det på tide å tusle nedover mot jobb på Solsiden. I dag besto jobbdagen av en PT-time, en spinningsøkt og to timer som resepsjonist. Under dagens spinningsøkt hadde jeg lagt opp til en skikkelig hardøkt og måten deltakerene angrep økta på var bare helt rå. På den en time lange økta hadde de kun to minutter med pause. De bet tennene sammen og kjørte på selv om syra nesten var til å ta og føle på. For en innsats. All hyllest til de som var med. 

Nå er det klart for senga og oppladning til en ny hard dag med lesing og jobb i morgen.

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits