TAKE A STAND COMMIT TO BE ACTIVE

Som jeg nevnte tidligere går dagene i mye eksamensrelatert studering og jobbing. Derfor har jeg nå innsett at treningen må komme litt i andre rekke og det vil si at dersom jeg skal få inn en treningsøkt i løpet av dagen må dette gå ut over andre ting jeg kanskje heller ville foretrukket, som for eksempel soving.

I dag var en slik dag. Jeg sto opp klokken 04.50 og var ute av døren klokken 05.00. Uten frokost i kroppen satt jeg i gang med en to timers langtur (løp). Nå for tiden er det både kaldt og mørk på denne tiden av døgnet, så da er det lurt å kle seg god og ikke minst være nøye med å være veldig synelige. Husk da spesiellt refleks. Selv bruker jeg refleksvesten til Wristcounter, den er lett å justere og er ekstremt komfortabel. Sjekk ut løpepakka til Wristcounter HER.

Da jeg omsider kom hjem fra løpeturen var det deilig å kunne sette seg ned til Frokost-TV og nyte en god frokost (Cottage cheese, yoghurt naturel, yoghurt vanilje og blåbår) og en kopp med varm kaffe ;)

Hva er dine planer for trening i dag ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits