I´M NOT TRAINING TO BE STRONG OR SKINNY, I´M TRAINING TO BE BADASS

God ettermiddag godtfolk. I dag startet dagen min kl. 05.50. En PT-kunde ønsket å begynne med fast styrketrening kl. 07.00 hver fredag fremover, noe som for meg er midt i blinken. For det første tvinger det meg tidlig opp av senga og for det andre får jeg muligheten til å trene litt selv etter timen. 

I dag var det langintervaller som sto for tur. Normalt sett pleier jeg å kjøre 10 minutter oppvarming etterfulgt av 4 x 8 minutters drag, men i dag føltes kroppen så "fresh" at jeg rett og slett måtte oppgradere litt. Økta startet med 10 x 3 minutter (13 km/t) der jeg for hvert tredje minutt utførte 5 x pull-ups. Etter disse 10 dragene skulle jeg gjennomføre mine 4 x 8 minutters drag. Som sagt følte jeg meg "Fresh" i dag og kjørte dragene på 17 km/t.

Siden trening har jeg jobbet litt med skole og kommer nok til å sitte med lesingen noen timer til. Slik kommer vel også helgen min til å se ut, trening og lesing. 

Ha en flott fredag og en enda bedre helg ;)

Hva er dine planer for helga ?
SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits