STAY HUNGRY, STAY FOOLISH

I går fortalte jeg dere om en flott økt jeg og min kolega Nin gjennomførte. For dere lesere som ikke fikk dette med dere, gjennomførte vi crossfitøkten Murph. Denne økta består av:

1,6 km løp

100 Pull-ups

200 Push-ups

300 squats

1,6 km løp

Grunnen til at vi først og fremst kom frem til at denne økta skulle gjennomføres, var at vi på fredagen tullet med å gjennomføre den. Tull ble til realitet og vips var det en avtale. Det var Nin sin første gjennomgang av økta og første gang er alltid den verste. Det tærer både fysiologisk og mentalt, men etter nesten en time med hard jobbing var vi begge i mål og var helt utkjørte.

For meg var det desidert tyngste de 200 push-upsa. Man kjenner det pumper og brenner i alt av overkroppsmuskulatur og selv om det her er forkus på styrke er pulsen konstant høy. Kroppsmessig følte jeg meg fin gjennom og etter økta.

I dag kjenner jeg hint av støl muskulatur, men jeg har ikke noe problem med å gjøre de dagligdagse tingene. Det jeg nå er spent på er om kroppen føles like fresh ut de kommende dagene ;)

Dersom du ønske å gjøre noe som definitivt vil føre deg utenfor din komfortsone, er dette en økt du bør teste ut. Tør å vær sulten på å gjøre ting som kanskje virker helt tullete for andre ;) SJALABAIS

5 kommentarer

Synøve

23.11.2014 kl.12:27

Kjørte du økta ved VEKTVEST? Du E tullat, du ;)

Sondre

23.11.2014 kl.14:51

Ble med en 11 kg vektvest ja ;) Liker å være litt tullat i blant vettu ;)

Jeanette

23.11.2014 kl.21:31

Oh gawd, heavy :-P Dere er gode! :-D

Pauline

09.12.2014 kl.07:39

Hvor er t skjorta di fra?:)

Sondre

09.12.2014 kl.14:38

Pauline: T- skjorta er fra wristcounter.no :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits