GOOD FOR ME ?

For en liten stud tilbake fikk jeg noen flotte kosttilskuddsprodukter fra GOOD FOR ME av min gode venn Kristina. Veien til god helse er vil jeg si først og fremst kommer ved jevnlig fysisk aktivitet og et sundt og variert kosthold. Et problem jeg ofte har, er at jeg har så mye å henge fingrene i (skole, jobb og ikke minst trening) at jeg glemmer eller får ikke i meg nok av den sunne næringsrike kosten. 

Kosttilskudd som da kan være med på å optimalisere mitt inntak av antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler, kan derfor være gunstig for meg. Jeg er veldig opptatt av at det kosttilskuddet jeg går på aldri skal være en erstattning men supplere mitt vanlige kosthold.

I denne anledning har jeg fått tak i ORAXx som ved en pisseprøve skal kunne måle mitt antioksidantnivå i kroppen. Jeg vil fra mandag av begynne å ta prøven før jeg setter i gang med bruk av kosttilskuddet jeg fikk av Kristina. Deretter bruker jeg produktene til de er tomme og tester meg igjen. 

Grunnen til at jeg gjør dette er rett og slett for egen nysgjerrighet, og for å se om dette virker på meg eller ikke. Ofte kan effekten variere veldig fra person til person.

Jeg har aldri før testet disse produktene, så det skal bli kjempegøy å se hvordan resultatet blir ;)

SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits