DO IT NOW. SOMETIMES "LATER" BECOMES "NEVER"

I dag skulle 4 x 8 minutter trapp og motbakkeintervall gjennomføres. Dagen for min del har ikke vært helt på topp når det kommer til motivasjonen min. Intervallene gikk tungt og førte derfor til at jeg måtte skjerpe meg med litt self-talk. 

Jeg tenkte underveis i intervallene at dette orket jeg ikke og vurderte sterkt å droppe ut halvveis i økta og ta resterende senere på kvelden. Kroppen fungerte ikke helt slik den skulle og hofta mi gjorde litt vondt. Men av erfaring vet jeg at dersom jeg utsetter slike ting, kommer det aldri til å bli noe av. 

Da kom jeg på en quote jeg leste forleden:

DO IT NOW. SOMETIMES "LATER" BECOMES "NEVER" ;)

Dette var ordene som skulle til for at økta ble fullstendig ;)


Under Armour tøyet er fra mine samarbeidspartnere Sanitas.no. Frister noe av tøyet på siden kan dere ved å bruke koden sondre20 få 20% avslag ;)

SJALABAIS 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits