PT FOR KRISTINA ANDERSEN

God kveld godtfolk. I dag har jeg hatt en kjempespennende dag. For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg kunne tenke meg å fungere som personlig trener for Kristina Andersen, som er en fantastisk flink bloggjente. Etter en hard periode med mye tapt motivasjon, ønsket hun nå komme i gang med treningen igjen og tilbake til sin gamle toppform.

I dag gjennomførte Kristina sin aller første økt med meg, og jeg må si det er innsatsvilje i denne gladjenta fra Kristiansand. Hun jobbet og sto på gjennom hele økta, som til slutt varte i nesten to timer. I begynnelsen var det en del negative tanker hos Kristina og hun målte seg selv opp mot da hun var i sin aller beste form, men etter litt tid klarte hun sakte men sikkert å endre tankegangen til å gjøre så godt hun kunne på det stadiet hun er på nå. 

Jeg gleder meg masse til tiden fremmover, og til å se Kristina oppnå sine målsetninger, som jeg selvsagt ikke kan røpe hva er. Følg med på Kristina og hennes vei videre !


SJALABAIS 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits