IKKE TOPP STEMNING

Jeg har de siste dagene merket at kroppen ikke har fungert 100 %. Jeg er slapp, har tett nese og hode verker, men dum som jeg er fortsetter jeg med treningen min som om jeg er i tipptopp stand. Helse må komme fremfor treningen og det er noe jeg fremover må prioritere.

Derfor kuttet jeg i dag ut nesten all trening. Jeg skulle egentlig ha meg en to timers rolig løpetur, men byttet denne ut med 20 minutters teknikktrening på overhead squat og pull-ups med vekt. 

Økta jeg kjørte så slik ut:

10 Runder

5 Overhead squat

5 Pull-ups

Er det noen av dere lesere som har noen råd som kan gjøre til at jeg fort blir frisk ?

SJALABAIS

2 kommentarer

Marianne

04.12.2014 kl.22:21

Bland sammen en sitron i skriver (uten skall), 2-3 hvitløksfedd i skriver og valgfri mengde ingrfær (anbefaler en del) i en kjele sammen med en liter vann. Kok mikstruen opp, trekk av platen å la det trekke i ca 10 min. Drikkes som den er eller med honning for å dekke til hvitløkssmaken :) Lykke til og god bedring!

Kristin

05.12.2014 kl.10:45

Spis masse klementiner, appelsiner og C-vitaminer. Var syk i forrige uke, dessverre henger det igjen i nesa og halsen. Men ta det mest mulig med ro, gjør minst mulig. Ta noen dager helt treningsfri, så er du oppe og går til mandagen :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits