ANDREAS VS SONDRE

Da var den 3. utgaven av Kristiansand tricup over. 36 spreke menneske stilte til start og gjennomførte i flott stil. 

Jeg nevnte i går at jeg jaktet på en sammenlagtledelse og det klarte jeg, men allikevel måtte jeg se meg slått av maskinen Andreas Pedersen som kjørte et løp ned mot 1 time blank. Ut i fra mine beregninger er Andreas en topp 20 atlet i landet på olympisk distanse og vi har i tiden fremmover planer om å trene en del sammen. 

Når det kommer til hvordan "feeling" jeg hadde av dagens cup:

Svømming: Ble litt ivrig her og prøvde å henge meg på Andreas som siktet seg inn på rundt 6 min (500 m). Etter 300 m passerte han meg og etter 500 m  hadde han drøye 75 m på meg. Motivasjonen min droppet litt, men jeg håpet å ta innpå litt på sykkel.

Sykkel: Her hadde jeg en jobb å gjøre, men Andreas fortsatte kjøret og økte sin ledelse og fikk nesten en 2,3 km ledelse på meg.

Løp: Her visste jeg at jeg kunne hente verdifull tid. Jeg satte først mølla på 16 km/t og økte deretter. Beina var friske og det gikk fort. 

Men ikke fort nok til å holde opp tempoet til Andreas. Jeg ble knust, men er sulten på å heve meg til Andreas sitt nivå på denne distansen.

Én kommentar

Kristina Andersen

08.12.2014 kl.10:11

Hvem har den best trente treneren i landet her? JEG JA!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits