BRING IT !

Klokken 07.00 i dag hoppet jeg inn døra på Solsiden. I dag var det tid for ny treningsøkt med Kristina og hun var allerede i gang på tredemølla. Siden jeg er superglad i kondisjon og høypulstrening (med og uten vekt) er dette noe som automatisk går ut over Kristina. 

I dag hadde jeg lagt opp til en økt som kunne by på veldig høy puls, sliten muskulatur og ikke minst kom økta til å kreve et fokus på vilja om å gjennomføre. Vi startet økta med tarppeløp kombinert med boksing. Deretter kjørte vi en CrossFit runde som besto av:

200 m løp

15 - 12 - 9 reps

Skulderpress

AbMat sit-ups

KBS (kettlebell swing)

200 m løp

Da dette var unnagjort, fulgte vi opp med en beinhard magerunde. 

Etter den første økt jeg og Kristina hadde ble det litt mye syting, men allerede nå ser jeg forbedringer i både motivasjon og selvtillitt. Hun kjører på og klarer å fokusere på arbeidsoppgavene jeg gir henne uten å slenge for mange negative kommentarer til seg selv. Dette viser at hun tar treningen og det jeg sier seriøst og det er noe som jeg mener er den viktigste faktoren for at hun skal oppnå sine mål med treningen.

Videre fremmover vil målsettningen min med Kristina være å gjøre henne mentalt sterk, mentalt tøff og selvsikker på sine evner til å oppnå positiv prestasjon og mål.SJALABAIS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits