TAKE THE WEIGHT OFF YOUR FEET

Ett av mine store mål som ikke omhandler triathlon er å kunne ha kontroll på håndstående. Jeg klarer å stå noen sekunder, men kontroll har jeg absolutt ikke. Armer og bein går i alle retninger og forsøkene ender for det meste med et gigantisk smell. 

Nå har jeg da begynt med treningen for over tid kanskje å mestre denne krevende balanseøvelsen. Siden jeg fokuserer på triathlontreningen vil trening på håndstående bare få 15-20 minutter 2 ganger i uka, og jeg har som mål å kunne gi meg selv denne øvelsen i bursdagsgave når mars kommer. Med andre ord er det ingen tid å miste. 

Foreløpig nøyer jeg meg med å bruke en solid vegg som kan støtte meg. Det jeg øver på her er ting jeg lærte da jeg var på calisthenics kurs med Lasse Tufte. Lasse  ga meg tilbakemelding på å "tighte" kjernemuskulatur, bruke fingre aktivt som stabilisering og ikke tenke for mye når jeg gjør øvelsen. 

Selv om jeg foreløpig holder meg til veggen vil jeg litt etter litt prøver å bevege meg vekk fra veggen. Så følg med og se hvordan det går.


Hvordan har din dag vært i dag ?

Én kommentar

Kari

16.12.2014 kl.20:31

Jeg synes det der er så rart. Jeg har en onkel som er temmelig rund, han er 63 år og nesten springer rundt på hendene. Han kan stå i ro så lenge som bare mulig, til tross for pondusen han har. Hvordan er det mulig?

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits