TIPS FRA FRØKEN ANDERSEN

I dag har jeg vært på besøk hos selveste Kristina Andersen. Kristina var så snill og ville lære bort noen tips og triks rundt blogging. Hun ga meg både ros og kritikk og vi kom i enighet om hva som skal fikses på i bloggen min. Dette vil føre til at bloggen min blir mye bedre enn det den er på nåværende tidspunkt og dere vil kanskje også synes den blir mer spennende å lese.

Etter en times tid med bloggsnakk var dagens bloggundervisning over, og jeg skyntet meg hjem for å snase meg opp litt. I kveld er dagen jeg har gledet meg til lenge. Solsiden skal nemlig ha julebord og det kommer til å bli en heidundranes aften med god mat og flotte mennesker. Kanskje blir det også noe godt i glasset ;)

Hva er dine planer for kvelden ?

 
4 kommentarer

Keths!

12.12.2014 kl.18:14

Håper du får en fin helg ;)

Kakemonster

12.12.2014 kl.19:03

Spent på å se resultatet av "oppussingen". Spennende å lese bloggen din og den blir nok enda bedre med en liten make-over.

Marthe Henriksen

12.12.2014 kl.19:05

heheheheh :) Så gøy da!!!

Emma

15.12.2014 kl.22:17

OoOo, spennende! Del noen tips me oss andre også da, jeg og prøver å klatre i bloggverden. Høhø! Ha en fin kveld;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits