I DON`T USE MACHINES, I MAKE THEM

I dag morges må jeg si at jeg ble veldig imponert av Kristina. Hun tok nemlig utfordringen og møtte meg til en PT-time på Solsiden klokken 06.00 og i dag skulle hun få en skikkelig utfordring som krevde sitt både fysisk og psykisk. Utfordringen til Kristina går vel mest på det sistnevnte. 

I dag hadde jeg lagt opp til at hun først skulle gjennomføre en skikkelig pyramideintervall med 1 minutt roing mellom hvert løpedrag. Løpsintervallene hadde varighet fra 1- 4 minutter og fra 4 - 1 minutt igjen. Etter denne harde kondisdelen var det klart for litt tempostyrke og mage. Dette var jo noe som maskin Kristina fikset lett.

På kondisdelen viste Kristina at hun omsider tør å bevege seg utenfor sin komfortsone, så det er ikke lenge til før hun begynner å kjenne skikkelig progresjon i treningen sin. 

Litt senere på dagen var det min tur til å få meg en økt. På planen sto det en tung beinøkt. Her kjørte jeg fem øvelser med 3 x 5 rep.

Beinpress (ny pers i dag på 353 kg)

Knebøy (110 kg)

Markløft (110 kg)

Leg extention

Tåhev 50 rep/50 rep (100 kg / 0 kg)

Etter denne treningen var det klart for litt lunsj og etter anbefalninger testet jeg og Tonje i dag ut Will.i.juice i Kristiansand. Fikk god mat og en kjempegod juice. Absolutt en anbefalning og teste ut.


Én kommentar

Marie-Madelen Bekken

18.12.2014 kl.17:10

Flinke :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits