TRENING I ROMJULA

Jule må være min favouritthøytid. God mat, gode kaker og en masse god drikke er alltid noe som hører med og i år har ikke vært noe unntak. De siste fire dagene har jeg nesten ikke gjort noe annet enn å døkka mat, kaker og drikke i drynet. Det er viktig å kose seg.

Men selv om det er ferie kan jeg ikke ta helt ferie fra trening. Gjennom jula har det blitt noe redusert treningsmengde, men en liten løpetur i hist og pist har jeg klart å presse inn. I dag kjørte jeg en 15 kilometers løpetur i rolig tempo. Det var en fantastisk tur som jeg brukte rundt 1 time og 30 minutter på. 

Jeg har også fått med meg at flere kjente har begynt å kjøre den årlige 100 x 100 m svømmeøkta. Dette er noe jeg også kommer til å prøve å få gjennomføret i løpet av de neste dagene. Planen min er å gjøre som jeg har gjort de forgie årene. Jeg kommer til å løpe til svømmebassenget på Frolandia (ca. 12.5 km) for så å gjennomføre 100 x 100 m og deretter løpe hjem igjen (12.5 km). Håpert er å gjennomføre alt på under 6 timer.

I denne anledning ønsker jeg å invitere andre sprekinger som er nysgerrige med. Dersom du er interessert i å være med på deler eller hele økta er det bare å si ifra.

Håper virkelig på å få følge :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits