OPPVARMING TIL DEN ÅRLIGE MANNDOMSPRØVA

I dag ble det bestemt !
I morgen skal jeg atter en gang gjennomføre min store romjulstradisjon / manndomsprøve. Totalt skal 25 kilometer løp og 10 000 meter svømming gjennomføres. Planen er å starte hjemmefra kl. 09.30 i morgen tidlig for så å kunne hoppe uti bassenget på Frolandia ved åpning kl. 11. Jeg satser på å kjøre de 100 x 100 meters dragene med start hvert 2. minutt, noe som i beregningene vil si at jeg er oppe av vannet igjen etter 3 timer og 20 minutter og at det da bare er de siste 12,5 seige kilometrene hjem som gjenstår.

I dag måtte jeg derfor kjenne på kroppen hvilket tempo jeg skal kjøre og hadde meg en god time i bassenget på Levermyr i Grimstad. I år som i fjor føles kroppen noe tung og deig av all den gode maten og drikken som julen har medbrakt seg, men det skal bli deilig å få en kickstart på det nye året som er rett rundt hjørnet.

Dersom du vil være med på deler eller hele denne økta er det bare å slå følge. Litt drahjelp på svømmedelen og den siste løpedelen hadde vært herlig.

Har du lyst til å være med ?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits