GREATNESS IS UPON YOU

Da var atter en gang "manndomsprøven" unnagjort. Jeg knuste rekorden min fra i fjor med hele 18 minutter og kom rett under 6 timer totalt. Gjennom nesten hele økta gikk jeg på autopilot. Jeg klarte å komme meg i en FLOW-sone og distanse og tid bare fløy.

Men det var ett sted jeg fikk en liten periode med litt dårlig motivasjon og dette skjedde etter nesten 7000 meter svømming. De siste 3000 metrene ble dermed knalltunge. Da jeg kom meg opp av bassenget etter 10 000 meter og fikk se hvor mange som hadde likt og kommentert mine oppdateringer på instagram fikk jeg fort motivasjonen tilbake og løp de 12,5 siste kilometrene hjem like fort som jeg løp de 12,5 første. 

Alt i alt vil jeg si meg megafornøyd.

Resten av kvelden kommer til å gå til spising, filmtitting og pakking. I morgen reiser jeg nemlig til Hovden for å feire nyttår på hytta med min kjære (hennes hytte ;) ). Jeg gleder meg masse til endelig å teste ut snowboardet og langrennsskia igjen. 

Hva er dine planer for nyttårsaften ?


5 kommentarer

Eline

29.12.2014 kl.18:04

Så fin blogg du har. Jeg har spørsmålarunde på min blogg

nå, så det er bare å spørre!!

rundtomkringtrorjeg

29.12.2014 kl.18:42

Dette er bra, liker slike bilder og lesning. Er selv meget aktiv, finnes det noe bedre? Nope..Men har ikke noen rekorder som mål lenger, bare vedlikehold av skrotten. Må spørre driver du med triatlon og eller?

rundtomkringtrorjeg

29.12.2014 kl.18:44

Ble lit feil spørsmål, sorry. Det jeg mente vi har 2 triatloner i vestfold som jeg vil anbefale en i Horten og 1 i Tønsberg)

Sondre

29.12.2014 kl.20:13

rundtomkringtrorjeg: Heisann er primært triathlon jeg driver med. I tønsber har jeg vært med på 1 av de to trikonkurransene. Ringshaugsdysten har jeg deltatt på to ganger før og synes den var kjempefin og Tønsber by triathlon frister veldig den kommende sesongen ;)

rundtomkringtrorjeg

29.12.2014 kl.20:16

da bør du få med den i Horten. ))

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits