EN ANNEN NYTTÅRSFEIRING

Etter noen fantastiske dager med langrenn, snowboard og hyttekos er jeg nå kommet hjem til Arendal for enda en dag med avslapning før jeg i morgen reiser tilbake til Kristiansand for ett nytt år med skole og jobb.

Men tilbake til Hovdenturen. For noen dager ! Vi kjørte opp i kjempevær tirsdag morgen og da vi kom oss opp var det bare å fyre i peisen og hive på seg langrennsskiene og kjøre noen runder i lysløypa. Det var så fint føre at det til slutt endte med 20 kilometer.

På nyttårsaften ble det snowboard i bakken. Det var fortsatt et knallfint vær og forholdene var fine både for løype og offpistkjøring og vi sto dagen lang. Videre nøt vi kvelden med god mat og utsikt over all fyrværkeri Hovdenshyttene hadde å by på. 

De to siste dagene var noe dårligere. Snø og masse vind gjorde til at store deler av dagene ble tilbragt innendørs. Men man kan jo ikke sitte inne hele dagen, så vi tok oss noen runder på langrenn i lysløypa.

Når vi da skulle kjøre hjem i går, måtte vi ta det helt piano. Snøstorm og glatte veier førte til dårlig sikt og enda dårligere veigrep. Men etter tre og en halv time var vi endelig fremme i Arendal og kunne puste lettet ut.

Her er noen bilder fra turen:

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits