EVERY SECOND COUNTS

Klokker er noe som alltid har fascinert meg og jeg kan aldri få nok av dem. Etter min forrige treningsklokke streiket har det vært vanskelig å følge med på varighetene på intervaller og langturer. Nå har jeg endelig fått kjøpt meg en ny. Denne gangen ville jeg teste ut en treningsklokke som man kanskje ikke ser så ofte på armen hos idrettsutøvere. Nå skal jeg nemlig i gang å teste ut Nike + Sportwatch GPS. 

I dag var min første intervalløkt med  klokken. Det jeg fort merket var kult, var at for å starte en ny "lap" trengte jeg bare å slå på toppen av skjermen så satt den i gang med en ny "lap".

Som navnet tilsier er dette i all hovedsak en GPS klokke som visst nok skal passe godt for sportye personer, så jeg gleder meg masse til å ta den i bruk i tiden fremover. Nå kan jeg også endelig få sett hvor jeg løper på kartet.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits