BEAST LEGS

Etter en lang dag med skole, jobb og trening er jeg nå omsider kommet meg inn hybeldøra. Planen i dag var å stå tidlig opp for å gjennomføre min første av totalt to økter for dagen. På grunn av en klein kropp i går ble det til at jeg lå noen timer lenger og treningsøkta måtte utsettes til senere på kvelden.

Etter noen timer med skole, var det å gå direkte ned på jobb der det i dag var duket for årets første spinningsøkt. Mange spreke mennesker hadde dukket opp og samtlige gjennomførte med god stil. Når spinningstimen var over kunne jeg sette i gang med den utsatte treningsøkta. Heldig som jeg var fikk jeg med meg super Kristina. Vi kjørte en tung beinøkt som mest sannsynelig kommer til å sette sine spor de neste dagene.

Da denne økta var ferdig, var det å løpe til svømmebassenget der min andre økt for dagen ventet. Nå skulle jeg gjennomføre 4000 m i bassenget. 2000 m ble med pads og 2000 uten. 

Nå er klokka 22.30 og jeg er som sagt just kommet inn døra. Når da min samboer har mekket hjemmelaget brød er det ingen ting å klage på. Dagen er komplett og jeg er straks klar for senga og en god natt søvn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits