TO COOL FOR SCHOOL

Dagen i dag startet relativt tidlig for min del. Jeg sto opp klokken 05.30 for så å traske ned til jobb for dagens første PT-time. I dag var det tre spreke damer som skulle få bryne seg på en skikkelig styrkeøkt beståendes av en rekke tunge øvelser. Etter en drøy time med blodslit kunne damene pusste lettet ut og ta seg en velfortjent helg. 

For meg derimot ventet det en egentreningsøkt på spinningssykkelen. I dag var det en rolig 3 timers langtur som sto på treningsplanen. For de som har sittet så lenge på et sykkelsete vet at det både er krevende mentalt og vondt visse plasser. Jeg prøvde hele tiden å få tankene over på andre ting og brukte tiden på å lese noen artikler og være sosial med andre som også skulle forbrenne noen kalorier på sykkelen. 

Da denne økta var overstått, tok også jeg helgen og ser frem til en kveld med avslapping og film. I løpet av helgen skal jeg også være med på atter en tricup så stay tuned.

2 kommentarer

Yngvild

09.01.2015 kl.19:55

Film uten meg? :O

Hans Einar

11.01.2015 kl.22:33

Steike ta, på den siden var det mye viktig;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits