MAKE YOUR FITNESSFACE

I dag har jeg hatt en helt fantastisk 2 timers lang løpetur i stormen "Nina". Det var skikkelig artig i grunn. Når jeg løp med medvind gikk det så fort at beina nesten ikke klarte å henge med, når jeg fikk motvind var det så vidt det gikk fremmover. Sliket vær fører også til at intensitet varigjerer mye men sone 1 skal være sone 1 og dermed måtte jeg til tider gå for å holde pulsen lav nok.

Da turen var over var jeg så heldig å få med meg Jonatan på en liten styrkeøkt før vi avslutet med et 30 minutters bobblebad. Siden våres beste halvdeler skal ut og kose seg med klassevenner i kveld, fant vi ut av at vi hadde lyst til å legge beina høyt å se en skikkelig guttefilm. 

I morgen er det også klart for ny TriCup, så sjekk ut racereporten i morgen (RR).

Ha en fortsatt flott helg. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits