RR TRICUP 4

I dag var det igjen cupdag i Kristiansand triathlonklubb. Formen føltes veldig grei og da jeg sto opp på morgenkvisten var jeg 100% klar for konkurranse.

Svømming: Svømmingen gikk veldig bra og jeg klarte å ikke stresse for mye men ha en ordentlig teknikk. De 500 metrene ble unngjort på 6 minutter og 26 sekunder.

Sykkel: Gikk litt tyngre i dag. Jeg fikk ikke helt futt i beina og kjørte en ganske høy frekvens og nedprioriterte watten/power. Før sykklingen hadde jeg en liten ledelse fra svømmingen, men ble innhentet da jeg hadde 200 meter igjen. Sykkeltid på de 20 km ble 38 minutter og 52 sekunder.

Løp: Løp gikk veldig greit. Beina gikk av seg selv og det var ikke noe å klage på. Jeg trodde jeg skulle stikke av med seieren, men 2 sekunder før jeg var ferdig skrek personen to møller ved siden av meg at han var ferdig. Jeg trodde ikke mine egene ører. Hadde jeg blitt slått på målstreken !? 

Ja, det stemte. Men desto mer trigget blir jeg til å kjøre enda hardere på neste gang. Sykt bra jobbet av deg i dag Glenn Müller, gratulerer med seieren.
Én kommentar

Kitty

13.01.2015 kl.10:48

Müller er så kjekk. spesielt absa hans

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits