MAKE THE DAY COUNT

Etter den harde treningen som Kristina, Hilde og jeg hadde sammen her for leden klarer jeg nesten ikke bevege overkroppen. Mage, armer, bein, vinger (latissimus dorsi) og ikke minst skuldre er så ømme og såre at jeg nesten ikke kan sette ord på det. Men som sagt så er det bare ømmt og ikke vondt, så nå er det snart på tide å reise av gårde for å få unnagjort dagens første økt. 

Denne økta her jeg gruet meg til det siste døgnet. Den ømme muskulaturen vil både hindre min bevegelighet og ikke minst styrkekapasitet, og når jeg i tillegg skal gjennomføre 100 x pull ups, 200 x push ups og 100 x dips, vet jeg at kroppen hvertfall ikke kommer til å kjennes bedre ut etterpå. 

Hva er dine treningspålaner for dagen ?Én kommentar

bø-sprinten 2015

15.01.2015 kl.11:32

I dag står det en times økt på spinningsykkelen med korte intervaller i økten.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits