3 TIMER PÅ EN SPINNINGSYKKEL, HVEM GIDDER DET ?

Jo det er meg det. Etter å ha hatt en lang skoledag fikk jeg ikke kjørt dagens økt før klokken hadde slått 15.30. I dag skulle 3 timer med rolig ( sone 1- 2 ) spinning gjennomføres. Sist gang jeg gjennomførte denne økta, fikk jeg godt selskap og hadde noen å prate med. I dag var det verre. Heldigvis hadde jeg lastet ned en film jeg skulle se slik at de tre timene kanskje kunne gå litt fortere. 

Det kjipe var bare at filmen var skikkelig dårlig og tiden gikk hvertfall ikke noe fortere. Da filmen etter rundt 1,5 time omsider var over, kunne jeg trøste meg med at det "bare" var 1,5 time igjen. 

Når økta omsider var omme var det ingen ting jeg heller ville enn å komme meg fortest mulig hjem for å nyte en fantastisk tacomiddag.


Én kommentar

Jørn Larsen

20.01.2015 kl.09:27

Godt jobba Sondre!

Jeg må si jeg er lettere enig - hvem gidder det? jeg gjorde det samme for meg selv i dag tidlig - var så gal at jeg startet kl. 05.00 og holdt på til ca 08.00 - og ja, man blir lei, lettere frustrert over den trege klokka, og ikke minst, man føler ikke at man får stort ut av det etterpå. :)

Men det vil betale seg med en slik økt i lengden...

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits