LØP 18,3

Siden søndagen har jeg vært uten internett på hybelen og dermed har det vært store vansker for meg å oppdatere bloggen de siste dagene. Det går vel an å gjøre det på jobb eller skole tenker du vel, men neida. Jeg løper rett fra skole og til jobb og har fult kjør der. Men jeg ser at det er mange av dere som er tålmodige og daglig er innom bloggen for å se om det har kommet et nytt innlegg, og her kommer det endelig.

De siste dagene har gått i ett. På søndag var jeg på Bortelid å sto på snowboard. Det var en fantastisk dag med sol, blå himmel og puddersnø. Hva mer kan man egentlig ønske seg ?

I dag var det klart for en overgangsøkt mellom sykkel og løp. Tidligere på dagen leste jeg om Kristian Blummenfelt som hadde kjørt en overgangsøkt der han avsluttet med en 5 km på mølla i utrolige 18 km/t. Jeg ble kjempeinspirert og prøvde selvfølgelig på det samme og kjørte en 5 km på en gjennomsnittsfart på 18,3 km/t og sier meg kjempefornøyd med det. Blummenfelt er et av mine store forbilder innen triathlonsporten og jeg gleder meg masse til å følge han videre i den kommende sesongen. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits